HOE WE WORDEN BEOORDEELD OP ONZE PERSONAL PERFORMANCE

 

Dat kleding je carrière kan maken of breken toont ook organisatiepsycholoog Wawoe aan; zijn onderzoeken toonde aan dat als we worden beoordeeld, we slechts voor 21% worden beoordeeld op onze werkelijke prestaties en voor 79% op onze personal performance, waarbij je kledingkeuze een niet te onderschatte factor is, ook als je alleen maar met collega’s werkt. Ook beoordelen we onszelf met andere kernwoorden als we zakelijk of casual gekleed gaan. Bij zakelijke kleding beoordelen we onszelf bijvoorbeeld als meer nauwkeurig en professioneel, bij casual kleding geven we onszelf omschrijvingen als aardiger of meer bereidwillig. Deze ons zelf toebedeelde kernwoorden hebben echter direct onbewust invloed op ons gedrag; we gedragen ons dan ook automatisch en aantoonbaar meer nauwkeurig of meer bereidwillig.

In slechts 4 masterclasses ontwikkel jij de skills die nodig zijn om zelf maximaal invloed uit te oefenen op de indruk die je – mogelijk in verschillende situaties - op anderen maakt! Wat moet je doen zodat de ander je serieus neemt en bereidheid is met je samen te werken. Welke invloed kun je hiervoor uitoefenen op je uiterlijke verschijningsvorm, je sociale vaardigheden en je non verbale communicatie? De drie elementen die, mits goed ingezet, maximaal bijdragen aan je overtuigingskracht. Kortom: van vraagteken naar uitroepteken!

Graag neem ik je in de masterclass "Dress your future" mee in de wereld van het zakelijke uiterlijk. Aan de hand van humorvolle voorbeelden uit de politiek, de verpakkingsindustrie en de kleur- en vormenpsychologie leer jij de verschillende dresscodes de decoderen en toe te passen. Bouwend op nieuwe neurologische en sociaalpsychologische inzichten laat ik je graag zien wat voor jou werkt.

Vanaf nu bepaal jij hoe jij gezien wilt worden! Match your message

Met warme groet,
Anke van Luijt

 

 

 

  • Vooral geen standaard training

  • Combinatie tussen confronterend, humorvol, lichtvoetigheid en versneld leren

  • Praktisch, prikkelend, plezierig en direct toepasbaar

  • Geen theoretisch- of zweverig "geneuzel", maar beknopte inleiding en uitleg hoe je de onderwerpen uit de training in de praktijk efficiënt en effectief kunt toepassen