Masterclass sessies met Anke van Luijt.

 

Sinds 1997 woonden zo’n 57.000 deelnemers een van haar masterclasses, lezingen of trainingen bij. Haar branche kennis is gedegen en uitgebreid.
Haar klantenkring is trouw en zeer divers…
Als geen ander weet ze onbewuste processen bewust te maken; echte eyeopeners! Hoewel veel onderzoek verwerkt is om tot verantwoorde uitspraken te komen is haar stijl van trainen persoonlijk, toegankelijk en vooral humorvol. Ze verstaat de kunst je in alle vrijheid te laten kiezen….
Haar trainingen worden met gemiddeld een 9,2 hoog gewaardeerd. Zelf noemt ze dit “de kroketscore”. De verhalen uit de praktijk, waarin het geleerde tot successen leidt, die verhalen doen haar pas glimmen…

 

Sinds 1997 staat Anke (1962) menig CEO, politicus, royal en andere hoogwaardigheidsbekleder bij in het verkrijgen van meer overtuigingskracht.
Medewerkers uit een diversiteit aan branches maken dankbaar gebruik van haar expertise betreffende onbewuste beeldvorming op het gebied van kleding, sociale vaardigheden en non-verbaal gedrag.
Anke is met regelmaat te zien bij Goedemorgen Nederland op NPO1 en werkt mee aan publicaties voor o.a. het AD, de Volkskrant en het blad Management Team.
Bouwend op de meest recente neurologische- en sociaalpsychologische inzichten laat ze je graag zien wat voor jou en jouw branche werkt.
Vanaf nu bepaal jij hoe jij gezien wilt worden; leer de ander positief te beïnvloeden: match your message!

 

 

Anke van Luijt