Ambassadeurs van Anke van Luijt.

 

NPO 1

 

 

Algemeen Dagblad

 

 

de Volkskrant

 

 

tweede kamer

 

 

Pinkroccade

 

 

 

Koninklijk huis

 

 

Pinkroccade

 

 

Ministerie infrastructuur

 

 

Reaal verzekeringen

 

 

Arag

 

 

BDO Bank

 

 

ASML

 

 

ABN Amro bank

 

 

BDO Bank

 

 

Ziggo

 

 

Bon Stafleu van lochum

 

 

Delta Loyd

 

 

Erasmus universiteit Rotterdam

 

 

Nuon

 

 

aegon

 

 

SNS Bank

 

 

Deutsche Bank

 

 

Ministerie Financien

 

 

Brightlands

 

 

Belastingdienst

 

 

Hogeschool Leiden

 

 

Rabo bank

 

 

Rabo bank

 

 

BDO Bank

 

 

Tedx Amsterdam

 

 

Better Minds At Work

 

 

"Tot slot; mijn complimenten voor je innemende manier van presenteren en het formidabel weerstaan van fanatieke antigeneralisten die niet waar willen hebben wat klaarblijkelijk wel algemeen geldend is met betrekking tot kleding en de representatieve waarde ervan."
Frank Joosten Manager Business Development LICOM NV
"Naar aanleiding van je training heb ik van het hele docentenkorps alleen maar erg positieve reacties mogen ontvangen! Dank voor je intense betrokkenheid, het imago van Schoevers veranderen lijkt nu vanzelf te gaan, dank voor het creëren van zoveel bewustzijn"
Ria van ’t Klooster Directeur Schoevers
"Met Anke van Luyt heeft Art of Image een trainer in huis die cursisten op het puntje van hun stoel weet te krijgen. Met een ongelooflijke schat aan kennis van kleur en non-verbale communicatie en een dosis didactische vaardigheden oogst zij na elke trainingsdag louter positieve reacties. Anke inspireert enorm, informeert zeer deskundig en uitvoerig, én confronteert. Dit laatste om cursisten actiever te betrekken en bewust(ter) te maken van hun talenten en mogelijkheden. Dat sommige deelnemers grote afstanden moeten overbruggen om een dag bij te kunnen wonen deert hen niet. Ze komen erg graag. “Anke is de absolute TOP en een vakvrouw!”, aldus een deelneemster. Daar sluit ik me graag bij aan."
Martijn Maas – Directeur Art of Image
Anke heeft voor de trainees van GeldersTalent de masterclass "Visuele overtuigingskrach"’ verzorgd. De trainees beoordeelden haar training gemiddeld met een 9,2. Wat de training zo goed maakte? Nou, de expertise van Anke natuurlijk. Binnen een paar uur nam ze de trainees mee in ons soms ‘oppervlakkige’ brein en hoe die werkt met onbewuste hokjes en vooroordelen. Zo werd duidelijk welke invloed uiterlijke kenmerken hebben op hoe anderen je zien. Vervolgens kwam aan bod hoe je dat kan beïnvloeden, áls je dat zelf wil. En dat deed Anke met heel veel zelfspot, warme directheid en een fijne persoonlijke benadering. Ze bond er geen doekjes om, maar liet elke trainee in zijn of haar waarde. Kortom: Een ontzettend fijne en kundige trainer, die we graag weer terug zien in ons opleidingsprogramma!
Yvonne Neven adviseur arbeidscommunicatie I opleidingscoördinator Traineeships
De training "Professioneel pitchen voor bouwprofessionals" door je eerder dit jaar heeft veel indruk gemaakt. Wij hebben die positieve flow willen benutten en hebben daarom besloten "de mannen" (projectleiders en MT) op een professionele wijze te kleden en hen dit aan te bieden. Vorige week zijn we een avond bij Hoogenboom Mode in Nijmegen geweest alwaar een ieder een mooi kostuum en een combinatie aangemeten heeft gekregen, incl. een paar schoenen en accessoires. Daarbij was een fotograaf aanwezig zodat we ook over professionele foto’s beschikken. Ik hoop dat Anke een beetje trots op ons is!
R.J. (Rob) Hagemans - Hagemans Vastgoedonderhoud
“Anke heeft voor de trainees van GeldersTalent de masterclass ‘Visuele overtuigingskracht’ verzorgd. De trainees beoordeelden haar training gemiddeld met een 9,2. Wat de training zo goed maakte? Nou, de expertise van Anke natuurlijk. Binnen een paar uur nam ze de trainees mee in ons soms ‘oppervlakkige’ brein en hoe die werkt met onbewuste hokjes en vooroordelen. Zo werd duidelijk welke invloed uiterlijke kenmerken hebben op hoe anderen je zien. Vervolgens kwam aan bod hoe je dat kan beïnvloeden, áls je dat zelf wil. En dat deed Anke met heel veel zelfspot, warme directheid en een fijne persoonlijke benadering. Ze bond er geen doekjes om, maar liet elke trainee in zijn of haar waarde. Kortom: Een ontzettend fijne en kundige trainer, die we graag weer terug zien in ons opleidingsprogramma!”
Yvonne Neven - Opleidingscoördinator Gelders Talent
“Anke gaf voor ons team van Better Minds at Work een zeer impactvolle en beklijvende workshop over professionele zichtbaarheid. Ze behaalde hierbij een score van maar liefst een 9.9. Anke wist elke medewerker instant te inspireren en haar effect is meteen zichtbaar. Bovendien is ze heel klantvriendelijk en is geen enkele moeite haar teveel om op te volgen en kennis te delen. Kortom, ik raad elke professional aan om zich te laten begeleiden door Anke!”
Elke Geraerts – Neuropsychologe