Aanbod
Home Aanbod Werkwijze Ambassadeurs Over Anke van Luyt Contact
   
     
 
DE TRANSACTIONELE
ANALYSE
PERSONAL BRANDING
NON VERBALE
COMMUNICATIE
KLANTWAARDE
EVALUTION
GRUMPY OLD MEN AND
GRUMPY OLD WOMEN
PERSONAL BRANDING:
Match your Message


“Kleding is een communicatiemiddel;
u kunt zelf bepalen wat u anderen laat “lezen”
 

We stappen onbewust op mensen af, van wie we op grond van hun uitstraling denken dat de kennismaking interessant kan zijn. We gaan er impliciet vanuit dat de buitenkant informatie verschaft over de binnenkant. We hebben niet de tijd om ons persoonlijk in iedereen die we ontmoeten te verdiepen, we baseren daarom onze keuzes op basis van het ”beeld” dat de ander oproept. Hierbij maken we gebruik van de informatie die het makkelijkst beschikbaar is, uw uiterlijke verschijningsvorm, deze heeft de meeste impact op onze gedachten, gevoelens en gedragingen en is het moeilijkste te veranderen.

Vaak weten we zelf niet elk beeld we neerzetten en vooral niet door welke aspecten dit beeld tot stand wordt gebracht. Het ontbreekt ons dikwijls aan “technische” kennis om de juiste conclusies te trekken.

Is uw uitstraling professioneel of niet, betrouwbaar of niet? Om dit te kunnen bepalen zult u moeten weten hoe we het uiterlijk “lezen” In deze interactieve training nemen we u aan de hand van beeldmateriaal en oefeningen mee in de taal van het professionele uiterlijk, onder het motto:”Hoe ziet u zichzelf, hoe zien anderen u en hoe wenst u gezien te worden?”.

Hoe meer uw beeld in overeenstemming is met uw persoonlijkheid en boodschap, hoe effectiever de communicatie. Hoe meer u de gunfactor positief beïnvloedt.

Deze training is erop gericht u inzicht en handreikingen te geven betreffende contrast, lijn en kleurgebruik in kleding, waarbij u als deelnemer gerichte adviezen krijgt op basis van uw persoonlijke situatie.

Laat in het vervolg uw kleding boekdelen spreken over uw gevoel van eigenwaarde, kwaliteit, professionaliteit, betrouwbaarheid, kennis en kunde; vanaf nu gaat u bepalen hoe u gezien wilt worden!

 

Type training:

In groepsverband
Lezing

Waarom?

Het ministerie van VROM beheert een heel groot aantal gebouwen in Nederland waaronder Paleis Soestdijk. Een ingenieur, werkzaam voor VROM, gekleed in een spijkerbroek en geruite blouse, stapt uit de auto. De beheerder van het paleis kijkt door het raam en zegt tegen zijn collega: ” Vervelend zeg, sturen ze er voor deze belangrijke vergadering weer een zonder beslissingsbevoegdheid….”

Maniéra | Ticheldreef 66 | 6651SH Druten | 06 - 150 867 06 | Stuur mij een mail